Escoles, 4 - 08513 Prats de Lluçanès

938 560 229

Us presentem la nova web de FEDAC Prats

Us presentem la nova web de FEDAC Prats

A l’escola FEDAC Prats tenim nova pàgina web, més visual i pràctica, i ens fa molta il·lusió presentar-vos-la.

Volem que sigui una eina d’informació i comunicació per apropar-vos al dia a dia de FEDAC Prats, tant si sou famílies d’alumnes, com pares que busqueu escola o entitats de l’entorn interessats a conèixer la nostra tasca educativa.

A la nova web famílies, alumnes i mestres trobareu informació d’interès sobre el pla d’innovació pedagògica #avuixdemà2024 de les escoles FEDAC i sobre els projectes propis que desenvolupem a FEDAC Prats. També us expliquem algunes de les activitats que realitzem a les etapes d’educació infantil i educació primària.

En l’apartat FEDAC Prats ens presentem mostrant qui som, què fem i on som per tal que pugueu conèixer més a fons la nostra escola i la nostra línia educativa.   

Accés als serveis de l’escola a través de la nova web

Amb la nova web també volem facilitar l’accés a les famílies als serveis de l’escola i a informacions pràctiques del dia a dia, com el servei de compra de roba escolar mitjançant la botiga online o el menú mensual

L’actualitat de l’escola està present a la web en la publicació en aquest lloc de noves notícies i en la programació d’esdeveniments a l’agenda

ESPEREM QUE US AGRADI!

A l'escola FEDAC Prats estrenem nova web. Descobriu la nova pàgina!
CreaEscola Quality Certificate for Education Website