Escoles, 4 - 08513 Prats de Lluçanès

938 560 229

Serveis de l’escola

L’oferta educativa de FEDAC Prats es complementa amb un conjunt de serveis i activitats amb l’objectiu d’oferir a les famílies i als alumnes una oferta integral, en consonància amb el projecte educatiu de l’escola i les necessitats de les famílies.

Menjador

Comptem amb servei de menjador per als nens i les nenes que es queden a l’escola durant la pausa de migdia de 13h a 15h.

Servim menús variats i equilibrats planificats per nutricionistes. Després de dinar, els alumnes disposen d’una estona de joc lliure al pati i també d’uns minuts d’estudi o de jocs de taula.

Servei d'acollida

Oferim el servei d’acollida matinal per a aquelles famílies que, per diferents motius, han de dur els infants a l’escola abans de l’inici de l’activitat lectiva. El servei possibilita que aquestes famílies puguin ampliar l’estada dels seus fills a l’escola de 8h a 9h del matí. Aquest servei és gratuït.

Compra de roba escolar

Oferim el servei de compra de l’equipament escolar (bates, xandall de l’escola, etc.) a través de la plataforma de l’empresa Rompoda. Un cop realitzada la compra a la botiga online, podreu recollir la vostra comanda a l’escola.

Activitats coescolars

FEDAC Prats ofereix als alumnes activitats educatives fora de l’horari lectiu. Aquestes activitats coescolars estan obertes a nens i nenes de l’entorn atenent les demandes de les famílies.

Destaquem l’activitat en llengua anglesa “Happy Tuesdays”, que es dirigeix a nens i nenes de 2 anys i impartida per l’auxiliar de conversa nativa de l’escola. L’objectiu de l’activitat és introduir els infants en la llengua anglesa d’una manera lúdica a través del joc.

Orientació psicopedagògica

A FEDAC Prats disposem d’un assessorament psicològic que actua en totes les etapes educatives i que avalua possibles intervencions a realitzar amb aquells alumnes que presenten algunes dificultats, ja sigui dins la pròpia escola o en un acompanyament extern si s’escau.

Aquest servei complementa el seguiment tutorial en el procés de desenvolupament personal i acadèmic de cada alumne.

Grups CREC

Els grups CREC són l’esplai de la FEDAC. A través del joc i diferents dinàmiques, els grups CREC potencien en els nens i nenes valors de respecte, tolerància, solidaritat, compromís i autoestima, a més d’introduir-los en el descobriment de la pròpia interioritat. Al llarg del curs, els grups CREC fan diferents sortides i trobades, i al mes de juliol també s’organitzen colònies.

Els grups CREC estan dirigits per diferents mestres de l’escola i monitors amb formació.

 Compra de llibres

L’escola ofereix la possibilitat de comprar els llibres de text i els quaderns directament al mateix centre.

Servei TIC

Disposem d’un servei tècnic informàtic a l’escola per solucionar o diagnosticar problemàtiques dels ordinadors i les tauletes dels alumnes, a més de realitzar el manteniment del maquinari i la connectivitat del centre.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website