Escoles, 4 - 08513 Prats de Lluçanès

938 560 229

Educació infantil

Educació Infantil (I3, I4 i I5)

A FEDAC Prats acollim els nens i nenes en un entorn proper i familiar. A l’escola aprenem jugant, compartint, pensant, manipulant, experimentant…
En aquesta etapa educativa, donem molta importància al vincle emocional i a les rutines de pensament, que faciliten el bon desenvolupament personal i desvetllen les potencialitats intel·lectuals i talents de cada infant.

Projectes de l’etapa

Ambients d’aprenentatge

A l’etapa d’educació infantil treballem per ambients d’aprenentatge. Aquests ambients són espais on els nens i les nenes es pot relacionar i comunicar a partir de diferents propostes que permeten actuar, observar, experimentar, construir, inventar, imaginar, compartir, relacionar-se, interactuar amb els altres...

Aquest plantejament de treball permet donar resposta als interessos i les necessitats dels infants, respectar els diferents ritmes d’aprenentatge i facilitar situacions on l’alumnat utilitzi les seves pròpies estratègies.

La família convidada

La relació família-escola és per a nosaltres un dels puntals de la tasca que compartim: l’educació dels infants. Treballem perquè la relació sigui fluïda i ens permeti compartir els diferents moments de l'evolució dels alumnes. Per això, convidem les famílies a participar en activitats a l’aula.

Natació

El medi aquàtic permet l’experimentació de noves sensacions. Els nens i les nenes d’infantil troben a l’aigua la possibilitat de moure’s amb molta més llibertat i continuïtat del moviment.

La natació els ajuda a millorar la coordinació, l’equilibri i la resistència física, i permet treballar els hàbits d’higiene i d’autonomia personal.

Lectoescriptura significativa

Apropem els infants en el món de les paraules de forma significativa amb activitats lúdiques i dinàmiques, com les que parteixen del propi nom, els coneixements fets en els projectes d'aprenentatge, les festivitats, l’entorn proper...

Activitats complementàries

Com a escola concertada, a FEDAC Prats impartim un conjunt d’activitats complementàries dins de l’horari escolar que reforcen el nostre projecte educatiu. A l’etapa d’educació infantil, oferim les següents activitats complementàries:

  • Lideratge personal: LeaderInMe
  • Interioritat: TUtopia/Emmaús
  • Escacs
  • artTIC: robòtica, llenguatge de programació i creativitat
  • Play in English

Consulta els detalls de les activitats complementàries al pdf.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website