A la nostra escola incorporem de forma recorrent productes ecològics al menú. Aquests productes tenen un alt valor nutricional i sensorial gràcies al rigorós control que s’exerceix durant la seva producció. Això ens permet proporcionar una alimentació de qualitat al menjador.
Els aliments ecològics, com les verdures, fruites o llegums ecològics que servim a les escoles, són productes que es cultiven sense adobs ni pesticides de síntesi química (fungicides, insecticides o herbicides) i es limita la fertilització de nitrogen. Per tant, s’elimina la presència de residus d’aquestes substàncies als aliments ecològics. Per al seu cultiu, només s’utilitzen adobs orgànics i minerals naturals.
Els aliments ecològics estan certificats pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), que lliura la certificació després d’una inspecció que certifica que es compleix amb la normativa de producció ecològica.
Aquesta certificació garanteix, a més:
🍃 Transparència envers els consumidors
🍃 Fiabilitat i control del sistema productiu i dels productes
🍃 Traçabilitat de l’origen i la destinació dels productes
A l’escola FEDAC Prats considerem que apostar per aliments ecològics és apostar per un tipus d’agricultura que suma i no que resta, per una agricultura i una ramaderia respectuosa amb el medi ambient i que no contribueix al canvi climàtic. Per això, incorporem productes ecològics al menú del dia a dia a l’escola.
25 escoles a Catalunya amb un projecte transformador, compromès i il·lusionant: #avuixdemà
© 2020 Escoles FEDAC | Tots els drets reservats - Avís legal - Política de privadesa - Política de cookies - Design by Creaescola