Escoles, 4 - 08513 Prats de Lluçanès

938 560 229

A FEDAC Prats anem de colònies

A FEDAC Prats anem de colònies

A Fedac Prats anem de colònies cada curs escolar, és una activitat que agrada molt als nens i nenes dels diferents nivells. Enguany les dates de les colònies escolars han estat els dies 5, 6 i 7 de juny i l’alumnat ha pogut gaudir d’uns dies diferents plens d’activitats i emocions.

Les colònies escolars són una experiència educativa que aporta una sèrie de beneficis com:

  • Milloren l’autonomia i la independència personal.
  • Eduquen en el sentit de la cooperació i la importància de fer equip.
  • Ensenyen a compartir espais i activitats del dia a dia que no solen realitzar amb els seus companys i companyes.
  • Enforteixen les relacions creant sinergies més enllà de l’escola.
  • Empoderen el lideratge personal compartint i gestionant les seves emocions.
  • Connecten amb la natura, gran part de les cases de colònies estan situades en entorns naturals, fomentant el respecte per la naturalesa.
  • Creen experiències memorables en l’alumnat.
  • Faciliten noves oportunitats d’apreentatge en entorns diferents a l’habitual.

El destí de les colònies escolars d’aquest curs ha estat Arenys de Mar a la casa de colònies Euroestage. Euroestage és una gran casa de colònies amb moltes instal·lacions esportives, grans esplanades i sales per poder realitzar tota mena d’activitats. Situada al peu del Montnegre està envoltada de bosc de pi i te la platja a vint minuts a peu.

Colònies a Educació Infantil i Cicle Inicial

Els nens i nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial han estat el dies 5 i 6 de juny de colònies gaudint de l’activitat “Timó i el Rei Neptú“. En Timó és el mariner més intrèpid i valent de l’oceà. El seu gran desig és poder respirar sota l’aigua. Un mariner del poble li ha explicat que existeixen unes perles màgiques que tenen aquest poder. El que no sap és que el rei Neptú les guarda i les aventures que l’esperen per trobar-les.

Colònies a Cicle Mitjà i Cicle Superior

L’alumnat de Cicle Mitjà i Cicle superior han realitzat les colònies els dies 5, 6, i 7 de juny amb la temàtica “La vida pirata“. El pirata Barba Foc ha tornat a atracar el seu vaixell a les costes del Maresme desprès de més de 10 anys perdut al mar. Busca un tresor convençut que li han robat, però no és or tot el que enlluerna.

A FEDAC Prats apostem per les colònies escolars que, fora l’entorn habitual de l’escola, proporcionen nous espais d’aprenentatge i creen experiències memorables.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website