Escoles, 4 - 08513 Prats de Lluçanès

938 560 229

Sortida al CosmoCaixa

Sortida al CosmoCaixa

On anem?

Aquest primer trimestre, els nens i nenes de P3, P4, P5 i P6 de l’escola FEDAC Prats fem el projecte dels Dinosaures, on el producte final és la sortida al CosmoCaixa (Barcelona) per realitzar el taller “El triceratops. Descobrint històries de dinosaures“.

Des de l’inici del curs els alumnes han sigut els protagonistes del seu aprenentatge. Hem iniciat el projecte fent una pluja d’idees del què sabien i el què volien aprendre. A partir d’aquí hem pogut conèixer els diferents tipus de dinosaures, la diferències entre els carnívors i herbívors, com eren per dins i per fora, entre altres.

S’han mostrat tots molt col·laboradors portant materials, joguines i contes. Amb aquests recursos i l’ús de les eines digital, realitzant treball cooperatiu i jocs, els diferents grups han pogut assolir nous aprenentatges que han posat en comú amb els altres companys i companyes de la comunitat de grans.

A mesura que ha anat avançat el projecte han sentit molta curiositat pel tema i a la sortida al CosmoCaixa han pogut complementar i ampliar els seus coneixements.

Què vam visitar?

A la sortida al CosmoCaixa vam descobrir un pilot de coses: fòssils, animals marítims, invents, jocs científics, entre d’altres. També vam gaudir d’una visita comentada per la col·lecció paleontològica sobre “El triceratops. Descobrint històries de dinosaures”. Quin dia més interessant i divertit vam passar!!!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website