Escoles, 4 - 08513 Prats de Lluçanès

938 560 229

Portes obertes curs 2022-23

Portes obertes curs 2022-23

A FEDAC Prats tenim sempre les portes obertes per fer-vos viure el nostre projecte educatiu #avuixdemà. Ara aprop del període de preinscripcions del curs 2022-23 us convidem a venir a l’escola FEDAC Prats per còneixer una escola propera on els nens i nenes són els protagonistes. Oferim les etapes d’Educació Infantil i Educació Primària.

Volem donar resposta a les possibles preguntes que us podeu fer quan arriba aquest període de l’any.

COM PUC VISITAR L’ESCOLA?

Demaneu una visita personalitzada a través de la pàgina d’inici de la web on hi trobareu un botó per reservar una visita.
També ho podeu fer clicant al següent botó.

O també trucant als teléfons 938 560 229 / 673 393 004 o enviant un correu electrònic a fedac.prats@fedac.cat

FEU JORNADA DE PORTES OBERTES?
Sí, diumenge 12 de març de les 11h a les 13h.

QUÈ VIURÉ EN UN VISITA A L’ESCOLA?

Si ens veniu a veure podreu gaudir directament del dia a dia a la nostra escola, i així conèixer en primera persona com desenvolupem el nostre projecte educatiu.

QUINA ÉS LA PROPOSTA DIFERENCIADORA DE FEDAC PRATS?

Projecte lingüístic 3L: Desenvolupem la competència lingüística en català, castellà i anglès mitjançant l’oratòria, el gust per la lectura i el llenguatge audiovisual. Integrem la llengua anglesa en el projecte Erasmus+, juntament amb el suport de l’auxiliar de conversa d’anglès nadiu.

Ambients d’aprenentatge: Proporcionem als infants d’educació infantil diferents espais d’aprenentatge, relació i comunicació. Oferim activitats i materials que estimulen la curiositat, la creativitat i el diàleg tot respectant els ritmes d’aprenentatge.

Competència digital: Integrem les eines digitals en els processos d’aprenentatge, des dels més petits fins als més grans. Entenem les eines digitals com a instrument educatiu que permet desenvolupar i millorar la qualitat dels aprenentatges. A més, vetllem i eduquem per l’ús responsable d’aquestes eines tenint cura de la privacitat.

Altres projectes que us poden interessar els trobareu a la pàgina web de l’escola.

QUINS SERVEIS OFERIU?

Activitats complementàries: Impartim cada dia una hora addicional de treball educatiu, dins de l’horari escolar i per a tot l’alumnat. Dediquem aquestes activitats a potenciar els talents, els llenguatges i els lideratges personals de cada infant.

Menjador: Comptem amb l’espai de migdia amb servei de menjador i monitoratge realitzat per les mestres de l’escola. Disposem d’un menjador per Educació Infantil i un per Primària, on servim menús adaptats a diferents dietes.

Activitats coescolars: Organitzem un ampli ventall d’activitats coescolars, fora de l’horari escolar, que complementen l’oferta educativa de l’escola: activitats esportives, anglès, art, dansa, etc.

Acollida matinal: Oferim gratuïtament el servei d’acollida de 8h a 9h del matí per aquelles famílies que, per diferents motius, han de dur els seus fills i filles a l’escola abans de l’inici de l’activitat lectiva.

QUIN ÉS EL PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ?

Etapes d’Infantil i Primària del 6 al 20 de març.

COM HAIG DE FER LA PREINSCRPCIÓ?

A l’escola t’informarem dels tràmits a realitzar i de la documentació necessària per fer la preinscripció. Podeu trobar la informació a la web del Departament d’Educació, hi pots accedir clicant als següents enllaços:

Educació Infantil (3-6 anys)

Educacio Primària (6-12 anys)

CreaEscola Quality Certificate for Education Website