Escoles, 4 - 08513 Prats de Lluçanès

938 560 229

Obrim les portes

Obrim les portes

Obrim les portes de la nostra escola perquè vosaltres les famílies descobriu una escola autèntica per a persones úniques.

Vine a conèixer FEDAC PRATS amb una visita personalitzada, t’acompanyarem en la descoberta d’una escola acollidora i propera on els nens i nenes són els principals protagonistes. Una escola on tots i totes formem una gran família amb un mateix objectiu: el creixement dels nens i les nenes.

Poseu-vos en contacte amb l’escola. Ho podeu fer:

  • Trucant al 938 560 229 / 673 393 004
  • Presencialment a c/Escoles 4, Prats de Lluçanès
  • Omplint el formulari que trobareu a la portada de la pàgina web de l’escola.

Quan podeu visitar l’escola?

Ens posarem en contacte amb vosaltres per concertar una visita personalitzada adaptant-nos a la vostra disponivilitat. Podeu visitar l’escola de dilluns a divendres matí i tarda dins i fora de l’horar lectiu i e cap de setmana.

Període de preinscripcions

El calendari del departament d’Educació perquè les famílies podeu presentar la sol·licitud de preinscripció per al proper curs escolar 2022/23 és del 7 al 21 de març.

La preinscripció es farà totalment online a través de la pàgina web de la Generalitat https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici

Per qualsevol dubte, ens trobareu a l’escola i us podeu posar en contacte amb nosaltres. Estem al vostre costat per acompanyar-vos en tot el procés de preinscripció i matriculació.

A continuació hi trobareu informació més detallada de la nostra proposta i dels nostres projectes més importants.

Treball de les emocions

En aquest creixement donem importància a més de l’aprenentatge dels continguts al treball de les emocions. Conèixer i saber expressar les seves emocions els ajuda a gestionar-les i els dóna unes estratègies per les situacions que es trobaran a la vida. També guiem als i a les alumnes en la descoberta dels seus talents i en el lideratge. Liderar-se a un mateix per després liderar-se amb els altres partint de la responsabilitat personal.

Metodologia

Les metodologies potencien l’experimentació, la descoberta, el diàleg, la participació i la col·laboració. Proposem reptes, provoquem que es facin preguntes, formulin hipòtesis i arribin a conclusions. Saber explicar-se i comunicar als altres les seves experiències, aprenentatges i vivències considerem que és important i practiquen aquestes habilitats amb l’Oratòria.

Utilitzem diferents dispositius digitals (ipads, tauletes, chromebooks) des d’Infantil com a eines de suport en els diferents aprenentatges. La utilització de les noves tecnologies afavoreix l’adquisició d’habilitats i estratègies a la vegada que els motiven a voler investigar i resoldre per si mateixos els problemes plantejats.

La participació activa manipulant, creant, experimentant i col·laborant considerem que és fonamental pel desenvolupament de noves percepcions i coneixements. Disposem d’espais apropiats com la sala d’Ambients a Educació Infantil i l’aula Tinkering a Educació Primària.

Ens relacionem amb l’entorn natural i social. Com a Escola Verda, gaudim i cuidem l’entorn natural privilegiat del nostre poble i tenim cura del medi ambient amb les nostres accions.

L’escola està en contacte amb el món més proper, participem i col.laborem en les activitats locals i estem en contacte amb diferents entitats. Dins del Projecte ApS (Aprenentatge-Servei) els alumnes a més d’aprendre ofereixen serveis a la comunitat.

Projectes

Les metodologies es porten a terme en els diferents projectes i en les activitats complementàries (sisena hora)

Podeu trobar més informació sobre els nostres projectes clicant a sobre:

Projectes diferenciadors de l’#avuixdemà2024 

Projectes de FEDAC PRATS

Activitats complementàries (sisena hora)

  • LEM: Lideratges (LeaderInme)
  • Interioritat: Emmaús
  • Oratòria
  • Escacs
  • artTIC (robòtica, tinkering)

El nostre llegat, el de les Escoles Fedac, és

Un somni neix dins teu per crear un món millor, creu en ell!

Volem que els nostres infants siguin persones amb esperit crític i compromeses amb el món. Persones felices que persegueixin els seus somnis.