Escoles, 4 - 08513 Prats de Lluçanès

938 560 229

Els alumnes impulsen el Gran Recapte d’Aliments 2020

Els alumnes impulsen el Gran Recapte d’Aliments 2020

Els nens i les nenes de 5è de primària (P5) han participat en el projecte de la campanya del Gran Recapte d’Aliments 2020, organitzada per Càritas de Prats i Osona.

Per fer difusió de la campanya, els alumnes van dissenyar uns dies abans uns cartells amb eslògans per penjar a les classes i als diferents espais de l’escola. Gràficament ens van donar a conèixer a tota la comunitat educativa que els dies del Gran Recapte d’Aliments 2020 eren el 20, 21 i 22 de novembre mitjançant la compra de tiquets a les botigues i supermercats del poble.

També han gravat un vídeo on, d’una forma molt creativa i divertida, ens animen a participar en aquesta campanya solidària.

Una activitat d’Aprenentatge-Servei (ApS)

Aquesta activitat forma part de la programació del projecte Aprenentatge-Servei (ApS) de FEDAC Prats. L’objectiu és sensibilitzar als alumnes de 5è de primària (P5) de l’existència de persones desafavorides dins el nostre context social més proper.

Enguany les actuacions del Gran Recapte d’Aliments 2020 s’han vist modificades per la situació en què ens trobem a causa de la pandèmia de la covid-19. En cursos anteriors l’activitat s’iniciava amb la visita i xerrada d’un membre de Càritas de Prats i d’Osona. Després, els alumnes passaven per les classes a fer les explicacions presencialment i  col·laboraven en la recollida i classificació dels aliments.

Aquesta campanya del Gran Recapte d’Aliments 2020 ha estat diferent en la forma de realitzar-la, però igual d’important i tant o més necessària. Des de l’escola donem les gràcies a totes les persones de Prats de Lluçanès que han posat el seu granet de sorra a la campanya fent una donació.

Alumnes de l'escola FEDAC Prats dinamitzen el Gran Recapte d'Aliments 2020.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website