Escoles, 4 - 08513 Prats de Lluçanès

938 560 229

+Art a l’escola Fedac Prats

+Art a l’escola Fedac Prats

En motiu de l’exposició de +ART a les escoles a la Nau Bostik de Barcelona, els i les alumnes de Cicle Superior de l’escola Fedac Prats han escrit una notícia que ha estat publicada al diari El 9 Nou en la secció El 9 + petit.

A continuació podeu llegir la notícia, titulada +Art a l’escola Fedac Prats, on s’explica l’experiència viscuda des del punt de vista dels nois i noies de P5 i P6, cinquè i sisè de Primària.

Totes les ESCOLES FEDAC participem en el projecte +Art a les escoles. Un projecte on es treballen diferents llenguatges artístics, la creaActivitat, l’expressió dels sentiments i emocions.

El passat 11 de març els alumnes de cicle superior i cicle mitjà de l’escola FEDAC PRATS de Prats de Lluçanès vam fer una sortida a la Nau Bostik de Barcelona per realitzar diferents activitats.

Vam visitar l’exposició de Siro López que és un artista polifacètic que treballa els drets humans i els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) a través de l’art. A continuació vam poder veure l’exposició de les obres creades per diferents alumnes de totes les Escoles FEDAC. També vam haver de superar diferents reptes d’un escape room. Finalment vam fer un taller de “Refugis Utòpics”.

Una visita que ens ha portat a reflexionar, descobrir noves tècniques, explorar la nostra creativitat i imaginació i desenvolupar l’esperit crític.

Uns instants compartits, únics, irrepetibles… Per recordar!

Alumnes de Cicle Superior de FEDAC PRATS

Imatges del dia de la visita